Summe av 2014...
Favoritstuder 2014 var...
Utomlandsresorna helt klart. Spanien och Finland. Verkligen bland det bästa jag varit med om.

Favoritminne?
När min familj var på ön i Finland och vattnet var 28C°, det var solnedgång och värmen från klipporna brände huden när man låg och läste vid vattnet.

Typsikt för mig 2014...
Var utmaningar, både i skolan och egna. Sandra och jag gjort t.ex en podd och intervjuer, vilka känns väldigt avlägsna just nu, hur hann vi? I skolan var det 9an sluttermin och sedan 1an på VRG Odenplan.

Mode/kläder som varit inne...
Var helt klart bootcut jeans som jag aldrig någonsin trodde jag skulle tycka var snyggt, minst sagt ha på mig. Haha, tur att man förändras! Sen hade jag en heldel stora och mysiga koftor, lite Bohemisk känsla. Sen såklart har typ 90talet varit inne; croptops, chokers, mammajeans, plattå skor, flätor, pälsfluff (jackor och accessoarer) osv.

Mina förhoppningar på nästa år är...
Är saker jag själv måste förändra för få uppleva; mindre stress, mer roliga saker, mindre pluggstress, uppleva nya och annorlunda saker.

Mål?
Att sluta stressa... Blogga 2 gånger i veckan minst. Vara lite modigare och tro på mig själv lite mer ;)


Nyårsafton, hur konstigt känns inte det?


Är det verkligen redan dags för ett nytt år? 2014 har varit ett otroligt långt men samtidigt så kort år, det har gått så snabbt och jag kan inte ens komma på vad jag gjort! Det jag minns är att jag har slutat 9an, börjat gymnasiet, varit utomlands, varit konfirmationsledare, börjat på ny bloggportal, haft en podd, intervjuat osv.

Det har hänt otroligt mycket och min omgivning har förändrats, jag har förändrats. Det är konstigt, mycket av sakerna jag skrev ovan tänkte jag inte först på sen kom jag på fler och fler och fler och jag har ju faktiskt hunnit med asmycket? Är det verkligen bara ett år som gått så snabbt?

/ Linn

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg