Summe av 2014...
Favoritstuder 2014 var...
Utomlandsresorna helt klart. Spanien och Finland. Verkligen bland det bästa jag varit med om.

Favoritminne?
När min familj var på ön i Finland och vattnet var 28C°, det var solnedgång och värmen från klipporna brände huden när man låg och läste vid vattnet.

Typsikt för mig 2014...
Var utmaningar, både i skolan och egna. Sandra och jag gjort t.ex en podd och intervjuer, vilka känns väldigt avlägsna just nu, hur hann vi? I skolan var det 9an sluttermin och sedan 1an på VRG Odenplan.

Mode/kläder som varit inne...
Var helt klart bootcut jeans som jag aldrig någonsin trodde jag skulle tycka var snyggt, minst sagt ha på mig. Haha, tur att man förändras! Sen hade jag en heldel stora och mysiga koftor, lite Bohemisk känsla. Sen såklart har typ 90talet varit inne; croptops, chokers, mammajeans, plattå skor, flätor, pälsfluff (jackor och accessoarer) osv.

Mina förhoppningar på nästa år är...
Är saker jag själv måste förändra för få uppleva; mindre stress, mer roliga saker, mindre pluggstress, uppleva nya och annorlunda saker.

Mål?
Att sluta stressa... Blogga 2 gånger i veckan minst. Vara lite modigare och tro på mig själv lite mer ;)


Nyårsafton, hur konstigt känns inte det?


Är det verkligen redan dags för ett nytt år? 2014 har varit ett otroligt långt men samtidigt så kort år, det har gått så snabbt och jag kan inte ens komma på vad jag gjort! Det jag minns är att jag har slutat 9an, börjat gymnasiet, varit utomlands, varit konfirmationsledare, börjat på ny bloggportal, haft en podd, intervjuat osv.

Det har hänt otroligt mycket och min omgivning har förändrats, jag har förändrats. Det är konstigt, mycket av sakerna jag skrev ovan tänkte jag inte först på sen kom jag på fler och fler och fler och jag har ju faktiskt hunnit med asmycket? Är det verkligen bara ett år som gått så snabbt?

/ Linn

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Christmas gifts


Jag blev supernöjd med mina julklappar i år! Brukar ju bli det, men blev så härligt överraskad den här gången. Både Linn och jag hade önskat oss portfölj/datorväska... och se vilka fina vi fick! Så nöjd. Tack världen bästa mamma och pappa!


I'm so pleased with the christmas gifts I got this year! Both Linn and I wished for a computer case/briefcase... and look what we got! Linn's is the grey one and mine is the black one. Thanks mom and dad!


 / Sandra 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Winter weather outfit
Det är inte oftast som Sandra och jag hinner fota outfits eftersom det är så mörkt på morgonen och när vi kommer hem från skolan, men idag hann vi! Dock fick det gå på typ 5min för sen var vi tvungna att rusa ner till bussen för att åka in till Stockholm med Alice för att kolla in rean. Vi tog en tidig buss. Tur säger jag bara, det blev fullt när vi åkte hem! Men vi slapp som sagt de största folkmängderna! Så kunde gå runt i lugn och ro och kolla. Hatar när alla springer runt, skriker och när det ligger kläder i högar överallt. Men nu kunde jag gå lungt och fick med mig hem en hel del, vilket är ganska ovanligt när det gäller mig. Jag brukar alltid snåla men inte denna gång, fick med mig ett par skor, en supermysig kofta, underkläder, strumpbyxor (plus att jag redan köpt 2tröjor och en pälsjacka). Det är inte bra för min plånbok med Rea... hahah. Shoppingmonster #1

Nowadays me and Sandra never have time to shoot, it is always to dark when we go to, or come home from school. But today we had some time, not that very much though but it was enough for us to at least take a few photos. Then we had to run to the bus to not miss our train to Stockholm. Me, Sandra and our friend had lookout out a quite early train so that we should have time to go calmly in the stores before everyone else in Stockholm came. I managed to find 1 pair of shoes, a cardigan, undies (plus the two shirts and the jacket i bought yesterday). Sale is not good for my wallet... 
/Scarf from Kappahl, Jacket from BikBok /

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg