It at first sight

he


tumblrrr

TWITTER

REMIMG_3073

SOUND

[embed]https://soundcloud.com/vionno/linn-sandras-sommarpod-avsnitt-6-skolpodden[/embed]

itgirls

https://www.youtube.com/watch?v=LlbKuiBu4tM

 

Kram på er!

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Svart på vitt

hhh


Nya frisyren!


Sandra hade gjort ett så fint inlägg med tydliga bilder på hennes hår, vilket var en bra idé, så nu gör även jag ett. Luggen blev som sagt kortare och topparna klippta. Nu ska jag också på riktigt börja sköta om mitt hår.


Börjar på steg 1. sova med fläta och från där får vi se vad jag gör.
Steg 2 kanske blir att ha inpackning minst 1 gång i veckan?


Har ni några tips för ett torrt, lockigt (okej vågigt) och ganska tunt hår?
Blir superduper glad för alla tips som finns!
Kram Linn

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
In bed for a day or two

inbedfordayortwo


Sommar sol och varma lakan. Ibland saknar man sommaren mer än andra dagar. Idag är en sån dag.


Slapp, slö & plugg har min dag bestått av. Någonstans däremellan har jag också tränat pilates, gjort müsli och gått en lerig men bitvis solbelyst promenad. Solen var framme imorse och det var egentligen då Sandra och jag kom på idén att gå ut. Men eftersom jag, helt klart, är piggare i huvudet på förmiddagen spenderades den med att göra klart min naturvetenskaps uppgift. Har jobbat med den uppgiften på tok för länge - så går det när man är för nyfiken av sig och aldrig kan avrunda.


Nu ska jag spendera min kväll med att kolla runt på Youtube. Har hittat så många fina "beauty gurus" som recenserar och tipsar om skönhets relaterade produkter. De är så duktiga och har så välgjorda videos. Dessutom är det ju alltid användbart att höra lite engelska nu när nationella börjar närmar sig.


Hoppas ni får en bra kväll!
Kram Linn

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Breakfast time!
rrDSC_0002 rrDSC_0006

Nybakat fröbröd och hallon-smoothie, kan det bli mysigare?


Ni som har följt oss ett tag vet säkert att morgonen hos oss oftast börjar med en riktigt gofrulle? På frukostbordet finns oftast smoothie, avokado, ägg och hemmagjord granola. Känns så viktigt för mig, att börja dagen så bra jag kan. Stress redan tidigt på morgonen gör att hela dagen känns hektisk, och varför inte då ta lite extra tid till sig själv och gör det gott för sig, i en lugn och skön takt? När dagarna annars är stressiga, så passa på liksom!


Ha en bra dag,
Sandra


Följ vår blogg med Bloglovin

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stockholm staden

rDSC_0165 rDSC_0170


Nyklippt och nöjd, oja!


Tror inte vi är ensamma om att ha fått en massor med skoluppgifter som ska vara klara till efter lovet? Mitt och Linns tips är att planera, även om det känns jobbigt. Gör en plan över dina lediga dagar då slipper du känna sig stressad när du väl är ledig eftersom du vet att du kommer hinna med allt ändå, och dessutom kunna ta det i din takt!


Tack vare denna strukturering (är väldigt beroende av att planera, hehe) så har både Linn och jag gjort klart den mest tuffa skolan och vi kunde lugnt spendera dagen i Stockholm där vi träffade våra kompisar! Så mysigt att träffas över en lunch och prata lite, hann även gå en runda på stan men hittade inget, jeans är inte kul att prova... haha!


Kram på er//Sandra

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg