Frisörbesök
hairr

Nu är det äntligen lov. Vi har dock fått några minst sagt jobbiga uppgifter över lovet, vilka jag har underhållit mig själv med idag och i helgen. Inte kul men det måste göras så har inget val. Imorgon blir nog däremot mycket roligare för då åker Sandra och jag in till Stockholm och lunchar med några kompisar och så får se vad vi hittar på sen. Ska bli så skönt att byta miljö och se lite folk.

Något annat kul som också hänt är att jag och Sandra äntligen har klippt oss. Vi båda valde att ta några centimeter på längden och att klippa luggen lite kortare. Tycker det är mycket snyggare när man ramar in ansiktet med luggen, annars ser håret lätt tungt och lite ovårdat ut (i alla fall på mig). Har alltid lite ångest över att behöva klippa mig - håret åker ju av - men oj vad mycket fräschare och finare det blir efteråt! Måste påminna mig själv att inte vara rädd för att ta några centimeter.

Jag går och klipper mig i Södertälje på CutPoint. Tycker om frisörerna där så mycket; de alltid trevliga och omtänksamma + att håret blir alltid välklippt.

/ Linn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like