Hand butter

hudkram


The body shops Almond hand & nail butter, finns att köpa HÄR för 135kr/st.


Förra hösten var jag, Sandra, mamma och en till familj iväg till London för att uppleva storstaden och för att shoppa. Vi hittade mycket saker men en av de kvarstående favoriterna blev en hand & nagelkräm från the body shop. Produkten finns att köpa i Sverige.


Jag har ärvt en känslig hud efter min kära mamma och har därför händer som så fort det blir kallt, blir torra och spruckna. Som resultat går mina naglar av och jag får otäcka sår kring naglarna som svider. Men, om jag är noggrann med att smörja in händerna med denna underbara salva så brukar mina händer istället bli lena och naglarna fina. Så jag måste helt enkelt bara tipsa om den här salvan! Jag brukar använda den innan jag ska måla naglarna (undviker dock att smörja på själva nageln) och efter det att jag har tagit bort gammalt nagellack. Om jag kommer ihåg händer det att jag även smörjer in händerna innan jag ska sova. Krämen är dryg, det är ju ett "butter"/smör och jag som har lite kladdskräck gillar inte att smörja in händerna innan jag ska ta i mobilen är datorn.


Jag tycker att produkten passar för alla, dock ska man gilla lukten som är ganska stark men som jag älskar! Jag brukar inte gilla saker som luktar stark och brukar därför undvika produkter som är stark parfymerade. Dock älskar jag som sagt mandeldoften som handkrämen har och jag tycker inte den är för "mastig".


The bodyshop's Almond Hand & Nail butter, avalible Here for 135kr.


Last autumn me, Sandra, mom and another family went to London to experience the big city and to shop. We found many things, but this hand cream soon became a favorite. 


Me, who unfortunately has inherited my mom's sensible skin gets, as soon as it gets colder, very dry hands. As a result my nails always splits and I get small wounds on my cuticles that hurts. Thought, if i am careful and remember to use this hand cream, my hands and nails instead gets soft and pretty. So therefore I just had to tell you about it! I try to use the hand cream on my nails (not on the nail) and on my hands before i paint my nails, and after I have taken away old nail polish. If I remember i always moisturize my hands before I go to bed. I don't like to have sticky hands when i am about to use my phone or computer so thats why i try to do it at night, though i tend to forget to do it.  


The product fits for all kind of people. But if you do not like almond-smell i do think that you should go and smell it before you by it. Thought even I, who do not like perfumed things, like this very much! 


/ Linn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like