Celebrate like never before
rDSC_0038

Kan inte annat än längta tillbaks till sommaren när jag ser de här bilderna som togs förra året, dagen efter skolavslutningen. Åhh.


rDSC_0026

Innan jag skriver något mer - gud vad roligt att vi fick vinna varit lyxpaket från Lumene! Tack så himla mycket! Såklart lovar vi att recensera alla produkterna, så att även ni får ta del av dem ;) Smink har allltid varit, och är en stor intresse hos oss båda och vi har provat allt möjligt i alla stilar. Lumene har aldrig svikt oss! Just nu använder Linn deras "Matt control oil-free foundation" och tycker den är superb (Tips ifall ni är på foundation-jakt och har oljig känslig blandhy).

Nu ska jag stupa i säng, bokstavligen. Hade svenska-tal idag och var riktigt nervös innan och när det nu är över kan jag knappt hålla ögonen öppna.

Ha en bra,
Kram Sandra


 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lumenes skönhetsplock

lumene1Skönhet för oss handlar om att trivas med sig själv, det är viktigast.


Nästa utmaning i It girls tävligen är att skapa ett kollage med utvalda produkter från Lumene. Och vad passar bättre för oss? Vi som älskar smink och skönhet!


Det handlar om att gå sin egen väg. Acne, Rosea, Fräknar, what ever - låt det inte stoppa dig! Vi lider båda av känslig hud, och är dessutom tonåringar vilket gör hela hudhistorien till en röra, men varför låta det göra livet surt? Aldrig, aldrig någonsin, ska smink eller skönhetsprodukter användas för att fly och komma bort från sig själv. Smink ska framhäva dig.


Med år av erfarenhet är vårt bästa tips att börja från botten och investera i riktigt bra hudprodukter som passar din hy! Då kommer resten av din skönhetsrutin även kännas betydligt bättre. Det finns massvis med bra guider på internet där man kan få personliga hudvårds rekommendationer, det är bara att söka dig fram! (psst..kolla in Skincity!)

Vidare till smink, det är ju faktiskt himla roligt. I vår skymtar vi ljusa, skimriga färger på en bra och skyddande bas, spf är alltså ett måste! Våga kör på en naturligt inspirerad look med härligt rosiga kinder, brunskuggade ögonlock och fjärderlånga ögonfransar! Ögonbryn har också blivit en storgrej i skönhetsbranschen, speciellt de ovårdade, fylliga brynen som verkligen gör ett statement. Gud så snyggt.
isnp


Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Do what you can
THOSENAILS

Nymålande superglittriga naglar, lov it! ;-)

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Måndagsbarn
inbee tidningggsandraaaa

Då var den dagen klar. Trots att jag sov lite sådär halvbra, och trots att det var skola igen, så har jag ändå på något konstigt vis känt mig glad och energifull. Solen var ju framme och ja, det var en bra dag!

Påväg hem när jag bläddrade igenom mitt instagram-feed såg jag #nellyepicforspring. Hjälp vad fint, coolt och urgrymt. För er som inte ännu sett lookbooken och kollektionen, så är det bara att klicka på hashtagen. Följer alla de svenska bloggarna, men några av de internationella ansiktena kände jag inte igen. Så kul att bloggvärlden och modevärden samarbetar och hittar på roliga saker tillsammans.

Mina favoritplagg är än så länge den HÄR och den HÄR, vilka båda är två vita sommarklänningar. Skulle passa perfekt till "fint" men man skulle även kunna klä ned de med en härlig bohemisk-kofta eller ett par stilrena sneakers till vardagen?

Har ni hittat något favoritplagg?
Kram Linn

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Spring feelings
rDSC_0002 rDSC_0007

Tänkt, snart snart snart är det vår! Jag längtar till att gå i kortärmat, att ha solen värmande i nacken på väg till bussen, middagar i eftermiddagssolen... åhh.

Imorgon börjar skolan, skönt? Japp, så tycker jag i alla fall, men jag vet att inte alla skulle hålla med mig, hah! Om det är något jag har lärt mig är det att inte tänka på alla de jobbiga saker som kommer med skolan. Då tänker jag på allt möjlig,  för vissa kan det vara stress liksom det kan vara ensamhet för andra? Försök tänk på det positiva, försök vara optimistisk! Det är inte lätt, men för mig hjälper det att vända tankarna till min fördel. Hur roligt det ska bli att träffa alla, hur fin jag kommer känna mig i min nya foundation, att jag kommer få använda det där nya fina anteckningsblocket. Listan kan göras lång om du så vill.

Kram på er, ni är så fina och underbara.
Sandra
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg