Lumenes skönhetsplock

lumene1Skönhet för oss handlar om att trivas med sig själv, det är viktigast.


Nästa utmaning i It girls tävligen är att skapa ett kollage med utvalda produkter från Lumene. Och vad passar bättre för oss? Vi som älskar smink och skönhet!


Det handlar om att gå sin egen väg. Acne, Rosea, Fräknar, what ever - låt det inte stoppa dig! Vi lider båda av känslig hud, och är dessutom tonåringar vilket gör hela hudhistorien till en röra, men varför låta det göra livet surt? Aldrig, aldrig någonsin, ska smink eller skönhetsprodukter användas för att fly och komma bort från sig själv. Smink ska framhäva dig.


Med år av erfarenhet är vårt bästa tips att börja från botten och investera i riktigt bra hudprodukter som passar din hy! Då kommer resten av din skönhetsrutin även kännas betydligt bättre. Det finns massvis med bra guider på internet där man kan få personliga hudvårds rekommendationer, det är bara att söka dig fram! (psst..kolla in Skincity!)

Vidare till smink, det är ju faktiskt himla roligt. I vår skymtar vi ljusa, skimriga färger på en bra och skyddande bas, spf är alltså ett måste! Våga kör på en naturligt inspirerad look med härligt rosiga kinder, brunskuggade ögonlock och fjärderlånga ögonfransar! Ögonbryn har också blivit en storgrej i skönhetsbranschen, speciellt de ovårdade, fylliga brynen som verkligen gör ett statement. Gud så snyggt.
isnp


It Girls | Är du Sveriges nästa stilikon?

[…] Sandra och Linn […]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like